U heeft van het secretariaat een email met een formulier ontvangen om in te schrijven voor de doe-dagen en bardiensten van 2024! U kunt het ingevulde formulier mailen naar secretaris@wveijsden.nl

Hier kunt u ook het formulier downloaden.

Tuinieren

Tuinieren

Meewerken tijdens doe-dagen (3 per boot per jaar) is een onderdeel van de vereniging waarbij men tevens andere leden leert kennen. Doe-dagen zijn vaak op zaterdag van 9 tot 15 uur waarbij iedereen zijn steentje bijdraagt.

O.a. met grasmaaien, onkruid wieden, elektra, schilderen, repareren van clubhuis of steigers, vlaggen ophangen, clubhuis poetsen, lunch maken & koffie zetten, enzovoort.  Er is voor jong en oud wat te doen en alle hulp is welkom.

En bij elke doe-dag wordt er natuurlijk goed voor de inwendige mens gezorgd met koffie/thee en een lunch!

Vlaggenmast verven

Vlaggenmast schilderen

Het is handig om te weten wie er allemaal komt en welke klusjes we kunnen verdelen zodat we een goed overzicht hebben. Het is dus super belangrijk dat u zich zo snel mogelijk opgeeft en aangeeft wat u kunt of wilt doen aan de bestuursleden van de Technische Commissie. Zij kunnen dan het werk verdelen over de mensen die aanwezig zijn.

Op de doe-dag zelf is het belangrijk dat u tekent voor aanvang én ook weer bij vertrek zodat we u kunnen registreren en een doe-dag in mindering kunnen brengen bij uw naam.

Wilt u een keer een bardienst draaien? Ook dat geldt als 1 doe-dag.

Lunch maken

Lunch maken

Kalender doe-dagen 2024

(Zaterdag van 9 uur tot 15 uur)

16  maart

13  april

25  mei

22  juni

24 augustus

28  september