cropped-cropped-watersportvereniging-eijsden-logo.jpgNamens bestuur en leden heten wij u van harte welkom in onze jachthaven.

Wat en hoe?

Havenmeester:  havenmeester@wveijsden.nl of 06-83341295

Vrije plaatsInformeren voor plaats: U kunt via de havenmeesters (telefonisch of per e-mail) informeren of er een plaats vrij is.

Aanleggen is alleen toegestaan op de plaatsen met het groene bordje VRIJ.  De boten mogen niet langer zijn dan 11,5 meter.


Kosten per dag:

  • €15,00 voor boten tot 9 meter
  • €22,00 voor boten vanaf 9 meter
  • Dit is inclusief toeristenbelasting à €2,20 per persoon en het verbruik van elektriciteit en water

Verblijft u 4 nachten in onze haven, dan hoeft u slechts 3 nachten af te rekenen

Douches (€ 0,50 munten) en toiletten bevinden zich in het verenigingsgebouw.

Betaling passanten liggeld: Op de steiger hangt bij de poort naar buiten een formulier met het telefoonnummer van de havenmeester. Hij zal de verdere details met u afhandelen.
Let op: U kunt alleen per pin betalen.

Toegang: Steiger en clubgebouw zijn elektronisch beveiligd. Hiervoor krijgt u van de havenmeester een toegangscode die zowel voor de poort op de brug als de deur van het clubgebouw gebruikt kan worden.

Let op! U kunt dus zonder die toegangscode niet van de steiger af.

Gebruik boordtoilet: Wij verzoeken u vriendelijk om in de haven gebruik te maken van de toiletten in het verenigingsgebouw (tenzij u een vuilwatertank aan boord heeft). Zeker wanneer de Maas weinig stroming heeft en bij wind uit het noorden, kan het afval soms langere tijd in de haven blijven liggen.

Wij maken u er op attent dat het in de zomermaanden niet toegestaan is om werkzaamheden aan de boot te verrichten die in welke vorm dan ook hinder kunnen opleveren voor anderen in de haven. In bijzondere gevallen gelieve u eerst overleg te voeren met de havenmeester.

20150505_112608 seHonden op de steiger aan de lijn houden. Denkt u eraan dat onze haven midden in een natuurgebied ligt en dat ook buiten de poort honden aangelijnd moeten zijn.

Fietsen: Op de steigers mag niet gefietst worden maar daar buiten zijn er legio mogelijkheden om naar toe te fietsen.

  • Eijsden, 1,2 KM
  • Gronsveld, 4,4KM
  • Maastricht, 8,4 KM

Rennen: Het is niet toegestaan op de steigers te rennen.

Afval: Buiten de poort staat een afvalcontainer waarin u alleen uw huishoudelijk afval mag deponeren.
S.V.P. geen verfresten en ander afval. Sleutel van de afvalcontainer hangt in het clubgebouw.

BBQ: Wanneer u wilt BBQ-en kan dat op uw boot of op het terras van het clubgebouw wanneer deze vrij is. Het is niet toegestaan om te BBQ-en op de steiger.

Wifi: U kunt gebruik maken van onze Wifi in de haven. Inlog en wachtwoord gegevens worden verstrekt door de havenmeester.

Vuilwater inname station: Er is bij ons ook de mogelijkheid om uw vuilwatertank te ledigen. Meer informatie bij de havenmeester.

GPS

De jachthaven van Watersportvereniging Eijsden vindt u hier: 50°47’05.8″N 5°42’05.5″E

Vaarapp Eijsden

U vindt onze haven ook via de App ‘Varen Visé-Eijsden-Maastricht‘. Deze gratis App kan je downloaden in de App Store en Google Play Store.

https://youtu.be/w2retem1vno?si=0wI9YjSZOJLvzWE2

Wij hopen dat u een plezierige tijd bij ons zult hebben.

Het bestuur van WVE